Pazartesi, Temmuz 31, 2006

süpermen'e mektup

Sevgili süpermen, dönmüşsün. Çok uzun zaman oldu, görmeyeli güçlenmişsin. "S" harfin daha da bir parlak olmuş. Botlarını pek beğenmedim, ama olsun, yine de giydiklerini taşımayı beceriyosun. Pek rahat bi'şey olmasa gerek o giydiklerin. Saçının önündeki o lüleye ise bi'şey diyemiyorum. Lois Lane'e olan hayranlığın konusuna gelince; seni sürekli onun etrafında dolaşırken görüyorum son zamanlarda. Bu haksızlık. İnsan gelir gelmez bi saniye olsun ayrılmaz mı yanından?
Ya benim bindiğim uçak düşerse?
Peki ya frenleri tutmayan bi vosvos'la İstiklal'e dalarsam?
Peki ya Semoş'un motoruyla gezerken İstanbul'da, bizi kendini bilmezler sıkıştırmaya çalışırsa ne olacak? (dın dın dın!!!)
Tamam aşkının peşinden gidiyosun, o da güzel, iş ve aşkı aynı anda çok güzel idare edebiliyosun ama biraz kendine gel. Bence başka yerlere de uğra. Sürekli Lois'e "ben hep buralardayım" derken yakalıyorum seni. Tamam o kadın da çok güzel, hatta daha da bi güzelleşmiş. Ama baktım ki hala senin "superman" yanınla ilgileniyor. Bu bir kişilik bozukluğu bilmem farkında mısın? ( ahaha) Dön bir bak bakalım çevrene senin Clark Kent halinden hoşlanan kaç kız var? Ewet bunların başında belki ben de oluyor olabilirim ahaha ama bu mektubun bununla bi'ilgisi yok. Şimdilik bu kadar. Tekrar hoşgeldin, cevabını bekliyorum nokta

7 yorum:

anyone dedi ki...

o bir süperkahraman, senin gibi yeni mezun bir modacıya niye baksın ki? hem vosvosu da yok(kıskandım evet;))

blues dedi ki...

gözünü lois bürümüş onun boşver sen vazgeç ondan
superman sana yar olmaz :))

ah benim yarim, aklım dedi ki...

yok ben süpermen değilim,
komedyenim ben,
beyoğlunda yerin iki kat altında bir kulübün gece yarısı sonrası seansında insanları güldürmeye çalışan... gibi bişeydi aklıma geldi (organize işler)

ferhat can dedi ki...

süperman dönüyor ! süperman dönüyor ! süperman dönüyor ! ahahahahaha ! süperman dönüyor ! süperma ahahahahaa ! aahah ! aha !

allahım sen beni hep böyle güldür !

süperman dönüyor !

Gøkberk dedi ki...

hala izleyemedim filmi, süpo deyip smallvilleler de bağrımıza bastığımız çelik adam gelmedi hala ereğli. sen şehir small da bizimki değil mi? nasıldı film? anlatın biraz.

arhon dedi ki...

uyduruk bi kahraman. yaratan arkadaş o kadar abartmıs ki superman in zaafını kıçından uydurmak zorunda kalmış.

Adsız dedi ki...

Very nice site! dental dental individual individual information insurance National bathtubs Miller bros giant tire service Orland park dental insurance http://www.cialis-online-pharmacy-6.info/amd64x24400cpu.html Car affiliate partner programs Grand canyon arizona dental plans lottery results Missouri dental plans Before cutting the sweaters Gps singapore car navigation Free merit scholarship websites Fell fire alarm dental insurance plans individuals nj us delta dental plans Best business insurance policy Grapefruit interaction and cialis