Çarşamba, Kasım 08, 2006

yaz tahtaya

Öğretmenimizin cümle içinde kullandığı isimler, genelde hep çok bilindik isimlere sahip olan, Ayşe, Mehmet , Ali ve bilmem ne idi. Bi'kerede 'Neval parasının üçte biriyle fotoğraf makinesi, geri kalanıyla da for eksempıl pasaport aldı. bilin bakalım ne kadarı kaldı?' diye bi'cümle kurmadılar. Oysaki kara tahtaya beyaz tebeşirlerle neredeyse her tanefüs yazdığım 'neval' ne kadar da yakışırdı nokta

2 yorum:

ABİZER YEREBATAN dedi ki...

newalin tasarladığı elbise sayısı 1204 tür, bunlardan 500 ü sokaklarda giyilemez turden olup, sanat alemi icin yapılmıştır. Geriye kalan elbiselerin 3/4 ü çatlaklık sınırında oldugu için sanat alemi bile bir anlam verememiştir. Bütün bunların dışında kalan elbiseler satılmıştır, oyleyse newalın kaç elbisesi satılmıştır?
Cevabı bilene newalin sanat aleminin henuz algılayamadığı elbiselerinin 1/5 i hediye edilecektir. Hediyelerin kargo parası elbiselerin piyasa değeriyle aynı olacaktır.

ama bak gordun mu senin adının gectigi sorular cok karmasık... Adam muhtemelen cevabı bılse de vermeyecektir, newal, kuşum, hoca haklı.. eytttttttt!!!

Adsız dedi ki...

beyaz comment boşluğuna siyah arial fontla yazıldığındada süper duran bir ismin var.
bkz:NEVAL